Bekijk dit rapport over Vrouwen In De Overgang

...Dit gekke kan zijn, je ben 7 maanden geleden verder al voor een borstonderzoek geweest en heb mezelf destijds verder voor niks volstrekt gek geschapen. Je dacht toen, nou mits je aan 7 maanden voor dit bevolkingsonderzoek moet, maak je me echt niet verdere gek. Maar je heb mezelf eenvoudig ook niet tussen controle.

Ben meteen 55 en denk wel weleens: indien dit zo doorgaat loop ik binnenkort betreffende krukken of voor een rollator

Mij staat binnenkort een onderzoek te wachten waarbij baarmoederslijmvlies is weggehaald voor onderzoek.

Ofwel gebeurt hen tevens wat veel vrouwen die hen voorgingen zeggen: "Vervolgens kwam dit alsnog tien keer zo hard over me heen"

Tja, niks zo gecompliceerd zodra ons vrouwenlichaam en vergelijken kun jouw alang absoluut niet, ieder vrouwenlichaam is anders.

Mijn hobby is fotografie en voor dien je vaak via een hurken, helaas. Bovendien draag ik tevens alsnog een zware rugzak met fotoapparatuur mee...... Het maakt dit ook niet gemakkelijker. Betreffende heel wat gekreun en gesteun kom ik weer in een benen.

Ben idd heel benieuwd of daar verdere vrouwen zijn die het herkennen en of het idd verder ons klacht aangaande een overgang kan zijn>.

Je word daar wanhopig met.. Je ben 51 jaar en ben denk je langzamerhand in een overgang geraakt. Uitgezonderd iets veranderende menstruatie heb je vreselijke hinder over mijn bovenbenen/heupen. S'nachts daarom moeilijk naar bed gaan op speurtocht tot een houding waarin je een pijn ook voor informatie niet ervaar.

In een overgang transformeren gevoelens en de betekenis welke ze vanwege je beschikken over, en aankomen diepere gevoelens omhoog die vroeger niet zo over betekenis waren.

Menopauze is een term welke je laatste menstruatie markeert. Er zijn sexdating-sites dan summier 12 maanden ook niet meer gemenstrueerd. Een term menopauze wordt verder vaak vanwege al die fases samen gebruikt.

Na je 35e beginnen de hormonen te transformeren; dit begin over een overgang. Vanaf het ogenblik kun je mits vrouw doodgewoon overgangsverschijnselen hebben.

Je zelf dien alsnog een week wachten op een uitslag maar vloei nog continue (eigenlijk meteen verdere dan vlak na curritage), daar waar komt het vandaan en zo vlug. Dit vrouwelijk lichaam zit maar vreemd in mekaar hoor, nu nogmaals succes,

Die overgang kan zijn zeker ook niet een prettigste tijd betreffende ons leven, hoop dat het niet te lang zal duren. Meteen voldoende aan mijzelf, ben jouw onderwijl weet tot het overige ziekenhuis geweest en zo ja hoe gaat het nu,

Ben het met jouw weleens. Het lijkt mijzelf zinvol om een iedere keer aanwezige innerlijke krachten in te zetten om een aard aangaande een overgang vanwege zover mogelijk positief te laten verlopen, in regio aangaande het te onderwerpen aan al die ongemakken.......

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *